Skip to main content
Vraag een
demo aan
  • FleetWave<sup>®</sup>...is een echt flexibele web-based software oplossing voor grotere en complexe vloten, op Verschillende locaties, verspreid over Verschillende bedrijven
  • MaatwerkGebouwd rond uw behoeften. Onze oplossingen zijn schaalbaar, flexibel en in staat om processen te stroomlijnen, ongeacht de omvang van de vloot of complexiteit.
  • Project BeheerOnze professionele Projectleiders helpen u tijdens het gehele traject van inrichting en implementatie, en zijn beschikbaar voor alle vragen, verzoeken en voorstellen voor uw project die u nodig heeft.
  • Award Winning SoftwareChevin heeft met FleetWave reeds tal van Awards gewonnen voor innovatie op het gebied van fleet management.
  • Professionele support, telefonisch en per emailBeschikbaar wereldwijd te helpen met zelfs de kleinste probleem.
  • Trendsetter In Vlootbeheer SoftwareSave Time, Save Money, Stay Legal

Chevin at the Fleet Lounge
Fleet Management Software


Meer dan 25 jaar ervaring in fleet management software

Chevin Fleet Solutions is dé leverancier van fleet management of vloot beheer software voor het beheer van middelgrote en grote vloten, zowel nationaal als internationaal.

Met FleetWave beheren de Chevin klanten hun vloot en assets van A tot Z, worden de meeste beheer processen geautomatiseerd met als uiteindelijk resultaat meer efficiëntie en een daling van de vloot kosten.

Het uitwisselen van data tussen FleetWave en zowel interne als externe systemen verloopt volledig volgens de laatste modern technologieën.

Het wereldwijde Chevin team is samengesteld uit professionals met een jarenlange ervaring in IT en automotive, en die samen met de klant willen werken aan de ontwikkeling van een vloot programma dat flexibel, intuïtief en deels op maat gemaakt is.

En het is juist die flexibiliteit die van FleetWave een uniek product maakt, niet alleen voor de vlootbeheerder maar voor iedereen in de organisatie die nood heeft aan vloot data. Want meten is weten!fleet management software

Fleet Management Software Solutions

Inzicht en doorzicht is de sleutel wanneer het er op aan komt om transport materiaal en andere goederen (assets) te beheren, want zeg nu zelf, als je niet weet dat een probleem zich voordoet, hoe kan je dan verwachten dat het opgelost wordt. Terugvallen op onsamenhangende tabellen (spreadsheets) of stand-alone vervoer software of werkplaats beheer software veroorzaakt moeilijke werkomstandigheden en verhoogt het risico dat andere belangrijke data verloren gaat.

Het vlootbeheer software van Chevin consolideert al uw vloot gegevens en data -van berijder details en voertuig herstellingen tot onderdelen beheer en tankkaarten – in één bedrijfsgeïntegreerd en gebruiksvriendelijk systeem. Daar aan toegevoegd, de intuïtieve aard van Chevin’s vloot software zorgt er voor dat de gebruikers een ‘real time’ inzicht krijgen in een reeks vooraf gedefinieerde KPI’s , zoals het gedrag van de berijder en werkelijke CO2 uitstoot; zorgt er voor dat de beheerder verwittigingen ontvangt die hem/haar waarschuwen voor toekomstige afwijkingen, zoals niet uitgevoerde voertuig controles of gezondheids controles van de bestuurder (trucks). FleetWave genereert automatisch rapporten om de verbeterde efficiëntie van de vloot te bewijzen.


U realiseert snel verbeteringen op volgende gebieden:

Vlootkosten - TCO

Door het consolideren van data in één gecentraliseerd vloot programma, voor al uw bedrijven samen, bent u in staat uw financiële investeringen te monitoren en te verlagen.
Lees meer

Verlaag de impact op het milieu

Met de steeds striktere wetgeving i.v.m. CO2 - uitstoot die elk jaar wordt uitgebreid over de hele wereld, is ‘non-compliance’ of het niet naleven van deze regels geen optie.
Lees meer

Verbeter de Vlootinzet

Onze vlootbeheer software zorgt er voor dat uw vloot op het volle rendement ingezet is, wat belangrijk is om de kosten te verlagen.
Lees meer

Automatische Gegevensoverdracht

In FleetWave worden de data automatisch geïmporteerd en geëxporteerd op vooraf ingestelde tijdstippen. Rapportages voor HR en finance worden automatisch gegenereerd en doorgestuurd. Via interfacing communiceert FleetWave met alle ERP systemen.
Lees meer

Fleet Management Software

Het onderhouden van de rijwaardigheid van uw autovloot vraagt betrokkenheid bovenop de vaste servicebeurten en onderhouds werkzaamheden, het opvolgen van regelmatige voertuig inspecties en het in staat zijn om snel te reageren op onvoorziene herstellingen. Zonder de hulp van geschikte voertuig onderhoud software, als onderdeel van een bedrijfsmatig vlootbeheer systeem, lopen de vlootbeheerders het risico niet in orde te zijn met de wetgeving en de veiligheid van de bestuurders.

Om ervoor te zorgen dat herstelling- en onderhoud werkzaamheden uitgevoerd worden op regelmatig basis, moet u voordeel halen door gebruik te maken van de intuïtieve functionaliteiten en modules van de voertuig onderhoud software van Chevin. Door gebruik te maken van de juiste werkplaats beheer software zal uw personeel tijdig op de hoogte gebracht worden van het vervallen van inspectie datums en onderhoud intervallen en zullen zij in staat zijn om de voertuig inspectie resultaten in het systeem in te geven, ongeacht hun locatie, via de webbased toegang tot FleetWave.


Functies


Nieuws


Back to top